http://www.willeronald.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/Luchtfoto - alle wagens en personeel 1gk-is-196.jpglink
http://www.willeronald.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/Alle wagens en personeel 1gk-is-196.JPGlink

Onze diensten... voor zowel nieuwbouw als renovatie, private en industriële klanten.

• SANITAIRE INSTALLATIES •

 

De badkamer is tegenwoordig een volwaardige leefruimte in het huis geworden, die ook als zodanig wordt ingericht. Of het nu een verlenging van de slaapkamer is, de stijl van het interieur voer je ook in de badkamer door!

Ontspannen staat nog steeds centraal, maar het leven staat in de badkamer niet stil. De badkamer heeft ook een sociale functie.

We brengen aanzienlijk wat tijd door in de badkamer: hier begint en eindigt onze dag. Onze intieme ochtend- en avondrituelen delen we met onze familie of geliefde. De badkamer heeft daardoor ook een sociale dimensie: het is de plek om samen de planning van de dag door te nemen, of lekker te relaxen voor het slapengaan.

Sanitair is een zeer belangrijk aspect voor je nieuwe badkamer. Wil je een bad of liever een douche? Of misschien zelfs een stoomcabine om je badkamer om te toveren tot een echte “home-spa”.

In de showrooms van onze leveranciers (Sax, Facq, Desco en Van Marcke) kan u in alle rust uw gewenste sanitaire toestellen en kraanwerk gaan kiezen.

© 2012 WILLE RONALD bvba
Design door xs-solutions